Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, kent genelinde Çanakkale Belediyesi ekiplerince gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde incelemek amacı ile düzenlediği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekip ile birlikte 8 Nisan 2022 Cuma günü düzenlediği teknik inceleme gezisi kapsamında, Cumhuriyet Meydanı'nın genişletilmesi projesi doğrultusunda yapılması planlanan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Gazi Ortaokulu (Eski Fen Lisesi) bahçesinde bulunan eski öğrenci yurdu binasının yıkılarak Cumhuriyet Meydanı'na katılmasına yönelik planlamaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, teknik ekipten planlamalara ilişkin detaylı bilgi aldı.

Teknik inceleme gezisi sırasında proje alanı içerisinde kalan esnaflar ile de sohbet eden Başkan Gökhan, meydanda yapılacak düzenlemelere ilişkin bilgi vererek, esnaftan gelen talepleri dinledi.