T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Vekili Mutluay Müteahhitler İle Bir Araya Geldi


-
+
Başkan Vekili Mutluay Müteahhitler İle Bir Araya Geldi


Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Çanakkale Müteahhitler Birliği tarafından 25 Mart 2022 Cuma günü düzenlenen buluşmaya katıldı. 

Çanakkale Müteahhitler Birliği'nin 14. Yıldönümü nedeni ile Fedora Restaurant'ta düzenlenen buluşmaya Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay'ın yanı sıra; Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Celil Sezgin, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bekir Çelen ve müteahhitler katıldı. 

Çanakkale Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız'ın yaptığı açılış konuşması ile başlayan gecede söz alan Başkan Vekili Mutluay, Çanakkaleli müteahhitlerin yıldönümünü kutlayarak; “Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik zorluğu yaşayanlarından biri de inşaat sektörüdür. İnşaat sektörünün önemli unsurlarından biri olan müteahhitler, ülke ekonomisinin lokomotiflerindendir. Dolayısı ile müteahhitlerin yaşadığı sıkıntılar da bir domino etkisi olarak tüm sektörü ve toplumu da etkiliyor. Umarım ki bu zorlu süreci hep birlikte aşacağız. Bundan sonraki çalışmalarınızda hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Müteahhitler Birliğine katılan yeni üyelere rozetleri takdim edildiği buluşma, sohbet ortamında devam etti.