Kavcar, Üniversitede Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışmalarını Anlattı

Kavcar, Üniversitede Temizlik İşleri Müdürlüğü Çalışmalarını Anlattı

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği tarafından düzenlenen “Çanakkale Değerleri ve Mühendislik Uygulamaları” seminerinde Çanakkale Belediyesi çalışmalarını anlattı.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümünün davetlisi olarak “Çanakkale Değerleri ve Mühendislik Uygulamaları” seminerine katılan Kavcar, kentte yürütülen Atık Yönetimi ve belediye faaliyetleri ile ilgili tecrübelerini paylaştı. Temizlik İşleri Müdürlüğü faaliyetlerinin yanında EKAY Projesi, Sıfır Atık Projesi, İklim Değişikliği Eylem Planı çalışmaları gibi çevre projeleri hakkında da sunum yapan Kavcar, son olarak Çevre Mühendisliği Bölümü akademisyen ve öğrencilerinin sorularını yanıtladı.

Seminer sonunda Temizlik İşleri Müdürü Kavcar’a verdiği bilgiler nedeni ile teşekkürlerini ileten Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tolga Bekler, sertifika takdiminde bulundu.