Tıpkı Sizin Gibiyiz +1 Farkla

Tıpkı Sizin Gibiyiz +1 Farkla

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık gününde yüreklerindeki tertemiz sevgi ve yüzlerindeki sıcacık gülümse ile hayatımıza “artı 1 değer” katan Down sendromlu bireylere dikkat çekmek, bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu hatırlatmak için iletişim masalarında görevli personelimiz “Tıpkı Sizin Gibiyiz +1 Farkla” yazılı t-shirt giyerek belediye binamıza gelen kentlilerimize hizmet verdi.

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında “Tıpkı Sizin Gibiyiz +1 Farkla” yazılı t-shirt giyen Başkan Ülgür Gökhan da belediyemizde yönetici asistanı olarak görev yapan Umut Başaran ile bir araya gelerek bu özel gün için pasta kesti.

Başkan Gökhan; “21 Mart Dünya Down Sendromlular Gününü kutluyor, birlikte yaşamak ve çalışmaktan büyük mutluluk duyduğum ve bizlere +1 farkla değer katan tüm kardeşlerimi sevgi ile kucaklıyorum” dedi.