Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Başkan Gökhan Teknik İnceleme Gezisinde

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genlinde gerçekleştirilen çalışma ve planlamaları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerine devam ediyor.

Başkan Gökhan, 17 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisi kapsamında, İskele Meydanı’nda ticari taksilerin bekleyebilmesi amacı ile oluşturulacak bekleme noktası planına ilişkin incelemede bulundu.

Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün yürütmekte olduğu faaliyetler kapsamında, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Ali Demir ve teknik ekip ile birlikte incelemede bulunan Başkan Gökhan, ticari taksi bekleme noktası planlamasına ilişkin bilgi aldı.