Basında 18 Mart Zaferi Sergisi Açıldı

Basında 18 Mart Zaferi Sergisi Açıldı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti ile ÇOMÜ İletişim Fakültesi ortaklığında düzenlenen “Dünden Bugüne Yerel Basında 18 Mart Zaferi Sergisi” açılışına katıldı.

Troy Park AVM’de 15 Mart 2022 Salı günü düzenlenen sergi açılışına Başkan Gökhan’ın yanı sıra Vali İlhami Aktaş, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım, Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ile davetliler katıldı.

Kurdele kesimi ile başlayan açılış etkinliği, davetlilerin Çanakkale’deki yerel gazetelerin manşetlerinde yer alan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi haberler görsellerinden oluşan sergiyi gezmesi ile devam etti. Davetliler ile birlikte sergiyi gezen Başkan Gökhan, sergilenen görseller hakkında bilgi aldı.