T.C. Çanakkale Belediyesi

“18 Mart Çanakkale Kahramanlık Destanı” Sahnelendi


-
+
“18 Mart Çanakkale Kahramanlık Destanı” Sahnelendi


Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında Boğaz ve Garnizon Komutanlığı Bandosu, Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu ve Alanka Sanat Çok Sesli Korosu tarafından düzenlenen “18 Mart Çanakkale Kahramanlık Destanı” müzikal gösterisi ve konseri 14 Mart 2022 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Vali İlhami Aktaş, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Rasim Yaldız, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan Ecevit, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan ile sivil ve askeri protokol üyeleri, şehit aileleri, gaziler ve davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan etkinlikte ilk olarak Çanakkale Boğaz Komutanlığı Bandosu ile Katra Sanat Tiyatrosu tarafından hazırlanan “Çanakkale Kahramanlık Destanı” isimli müzikal sahnelendi. Ardından Akçansa Güzel Sanatlar Lisesi Çok Sesli Korosu ve Alanka Sanat Çok Sesli Korosu'nun seslendirdiği marşlar ile etkinlik sona erdi.  

Etkinlik sonunda 18 Mart Çanakkale Kahramanlık Destanı Müzikal Gösterisi ve Konserinin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere çiçek takdiminde bulunuldu.