Başkan Gökhan'dan Çanakkale Milletvekillerine Ziyaret

Başkan Gökhan'dan Çanakkale Milletvekillerine Ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Ankara'da bir dizi ziyarette bulunarak, Çanakkale'ye yapılması planlanan proje ve yatırımlara ilişkin görüşmelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Handan Özyayla Kenar ile birlikte Çanakkale'de yapılması planlanan yatırımlara ilişkin ilgili kurumları ziyaret eden Başkan Gökhan, Çanakkale Milletvekillerini de ziyaret etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile bir araya gelen Başkan Gökhan,  hayata geçirilmesi planlanan proje ve yatırımlar için verdikleri destekler nedeni ile teşekkürlerini iletti.