Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Troia Antik Kenti Kazı Başkanı Rüstem Aslan ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Çanakkale Şube Yönetimi Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

3 Mart 2022 Perşembe günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak Troia Antik Kenti Kazı Başkanı Rüstem Aslan’ı makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirdi. Aslan, Troia Antik Kentinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Başkan Gökhan’a bilgi verirken, kendi kaleme aldığı “A Journey To The Homeric Landscape Troy” isimli kitabı hediye etti.

Başkan Gökhan ardından Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Çanakkale Şube Başkanı Hafize Akıncı ve yönetimi ile makamında bir araya geldi. Akıncı’dan Gazeteciler Cemiyeti faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Başkan Gökhan, gelen talepleri de dinledi. Ziyaret, Çanakkale ve ülke gündemine ilişkin karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.