T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Yönetimi, TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi üyelerini makamında ağırladı. 

Başkan Gökhan 28 Şubat 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında ilk olarak Türkiye Terziler Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Genel Başkanı Sinan Turhan ve yönetimi ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Turhan'dan federasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Gökhan ardından TOBB Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek ve kurul üyelerini makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Çanakkale'deki kadın girişimcilerin gerçekleştirdiği faaliyetlere ilişkin Şimşek ve kurul üyelerinden bilgi alan Başkan Gökhan, kadın girişimciliğin geliştirilmesi ve özendirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduğunu ifade etti.

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında son olarak Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri ve beraberinde Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, konukları ile ülke ekonomisi ve güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbet etti.