Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Özgecan Aslan'ı Anma Mesajı

“Çok acı çekmiştir kızım, keşke kurşunla öldürselerdi.” dedi yüreği yanan annesi. Henüz 19 yaşında, insanlıktan nasibini almamış vicdansız bir cani tarafından katledildi Özgecan kızımız.

Biliyorsunuz bu ülkede, hasta ve sapık zihinlerin tek kurbanı değil Özgecan. Ne yazık ki koruyamadığımız pırıl pırıl çocuklarımız, gençlerimiz, genç kızlarımız ve kadınlarımız var hala.

Kıymetli Dostlarım,

Şiddetin yerini barış ve sevginin aldığı düzeni tesis etmek her birimizin vicdani görevidir.  Laik, aydın, demokratik ve eşit düzen mücadelemiz de işte bu yüzden çok mühimdir.

Kötülüğün her türlüsünün son bulacağı bir yaşam temennimle Özgecan kızımızı ve şiddete kurban verdiğimiz tüm kadınlarımızı rahmetle anıyor, herkesi bu karanlık günde kadına yönelik şiddetle mücadeleye davet ediyorum.

Saygılarımla.

Ülgür GÖKHAN