Sevgililer Günü Temalı Mum Yapım Atölyesi Başvuruları Bugün Başlıyor

Sevgililer Günü Temalı Mum Yapım Atölyesi Başvuruları Bugün Başlıyor

Çanakkale Belediyesi 2022 Şubat Ayı Kültür Etkinlikleri kapsamında; Yazar ve Sanatçı Evi'nde Sevgililer Günü temalı Mum Yapım Atölyesi gerçekleştirilecek. Atölye 5 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te katılımcılar ile buluşacak.

Yasemin Doryan'ın kolaylaştırıcılığında sürdürülecek atölye, yaklaşık 2 saat sürecek ve katılımcılar, mum yapımı ile ilgili bilgi edinme fırsatı yakalayacak. Atölyede yapımı deneyimlenecek olan mumlar katılımcılara hatıra olarak kalacak.

Kontenjanı 15 kişi olan atölyenin başvuruları, 25 Ocak 2022 Salı (bugün) günü başlayıp 29 Ocak 2022 Cumartesi günü sona erecek.

Başvurular, Yazar ve Sanatçı Evi'nde şahsen form doldurularak veya haberin sonundaki formun indirilip doldurduktan sonra yazarsanatcievi@canakkale.bel.tr adresine gönderilmesiyle gerçekleştirilecektir.

Atölye Başvuru Formu İçin Tıklayınız.