Soğuk Havalarda Sokakta Kalan Vatandaşlarımızı Unutmuyoruz

Soğuk Havalarda Sokakta Kalan Vatandaşlarımızı Unutmuyoruz

Çanakkale Belediyesi, her dönem olduğu gibi soğuk kış aylarında da sokakta kalan vatandaşlara da yardım eli uzatıyor.

Kentimizde etkili olan soğuk hava koşullarında barınma ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz vatandaşlarımız için 444 17 17 numaralı telefondan Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz ile iletişime geçebilirsiniz.

Can Dostlarımızın da Yanındayız

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, dışarıda bulunan can dostlarımızı soğuk hava şartlarından olumsuz etkilenmemeleri için Barınağımızda misafir edecek. Kentlilerimizin de dışarıda ve zor durumda olduğunu tespit ettiği can dostlarımızı 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezimize bildirmelerini dileriz.

Öte yandan can dostlarımızın beslenmesinde aksaklıkların yaşanmaması amacı ile Dardanos, Güzelyalı ve merkezde faaliyet yürüten yerel hayvan koruma görevlileri, STK’lar ve muhtarlıklara da mama temini gerçekleştirilmiştir.