T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Hoşgörü Parkı'nda İncelemelerde Bulundu


-
+
Başkan Gökhan Hoşgörü Parkı'nda İncelemelerde Bulundu


Çanakkale Belediyesinin kent genelinde hayata geçirdiği yatırımları yerinde incelemek amacı ile düzenli olarak teknik inceleme gezisi düzenleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Hoşgörü Parkı'nda incelemelerde bulundu. 

 Başkan Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Özleyiş Çetin, birim müdürleri ve teknik ekip ile birlikte çalışmaları tamamlanarak kentlilerin kullanımına açılan parkta incelemelerde bulundu. Park alanında tamamlanan peyzaj düzenlemelerini yerinde inceleyen Başkan Gökhan, burada sergilenecek olan rölyeflerin yerleştirme çalışmalarında gelinen son durum hakkında bilgi aldı. 

Kente yeni kazandırılan rekreasyon alanlarından biri olan ve engelli dostu olarak tasarlanan Hoşgörü Parkı içerisinde 110 m² Fitness alanı, 250 m² çocuk oyun alanı, 500 m uzunluğunda koşu parkuru ve 8.000 m2 yeşil alan bulunuyor. Park genelinde kullanılan sanatsal objeler ile sergi alanlarının yanı sıra fikirleri ve sanatları ile Anadolu'ya damga vurmuş düşünür, yazar, sanatçı ve halk ozanlarının rölyefleri ile onları tanıtacak panolar ve barkot sistemleri yer alacak.