T.C. Çanakkale Belediyesi

ZMO Genel Kurulu Gerçekleştirildi


-
+
ZMO Genel Kurulu Gerçekleştirildi


Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Çanakkale Şubesi olağan genel kurulu 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Belediye Çalışanları Sosyal Tesisi Ercan Adsız Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurula Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Süleyman Erte, İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, STK temsilcileri ile ZMO üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurul, ZMO Çanakkale Şube Başkanı Hicri Nalbant'ın açılış konuşması, divan seçimi ve konukların konuşmaları ile devam etti. Genel kurulda söz alan Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, ZMO'nun Çanakkale'nin tarımsal alanlarını, ormanlarını, suyunu ve toprağını tehdit eden metalik madencilik faaliyetlerine karşı verilen mücadelede en ön saflarda yer aldığını belirterek, Çanakkale için verdikleri mücadele için teşekkürlerini iletirken, genel kurulun başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

ZMO Çanakkale Şube Başkanı Hicri Nalbant ile Eceabat İlçe Tarım Müdürü Yücel Tokgöz'ün aday olduğu seçimli genel kurulda 19 Aralık 2021 Pazar günü gerçekleştirilen seçimin ardından ZMO Çanakkale Şube Başkanı Nalbant güven tazeleyerek yeniden Şube Başkanlığına seçildi.