T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Şadan Doğan ve Doğan Türkmen, Moldova Büyükelçisi Dimitri Croitor ile Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırladı. 

Başkan Gökhan, 14 Aralık 2021 Salı günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında ilk olarak, Doğanlar Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Şadan Doğan ve Doğan Türkmen ile bir araya geldi. Konuklarını makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getirirken,  SMA Tip 1 Hastası Ahmet Alp Bebeğin tedavi olması amacı ile başlatılan kampanyanın başarıya ulaşmasında verdiği katkılardan dolayı Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Doğan’a da ayrıca teşekkürlerini iletti. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbetin ardından sona erdi. 

Başkan Gökhan ardından bir dizi programı nedeni ile kente gelen Moldova Büyükelçisi Dimitri Croitor’u makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, Çanakkale’nin tarihi, kültürel ve sosyal yaşamına ilişkin Büyükelçi Croitor’a bilgi verdi. İki ülke arasında dostluk ilişkilerinin konuşulduğu ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.  

Başkan Gökhan son olarak Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti yönetimini makamında ağırladı. Nazik ziyaretleri nedeni ile Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hafize Akıncı ve yönetimine teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, cemiyet faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyaret, Çanakkale gündemine ilişkin görüş alışverişi ile sona erdi.