T.C. Çanakkale Belediyesi

Sıcak Çorba İkramları Başladı


-
+
Sıcak Çorba İkramları Başladı


Çanakkale Belediyesi'nin üniversite öğrencilerinin güne sıcak bir başlangıç yapması amacı ile başlattığı sıcak çorba ikramları bu yıl da devam ediyor.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 15 Kasım 2021 Pazartesi günü başlayan sıcak çorba ikramı nedeni ile Terzioğlu Yerleşkesi'nde bulunan ÖSEM binası önündeki çorba standını ziyaret etti. Ziyarette ÇOMÜ öğrencileri ve akademisyenleri ile birlikte çorba içen Başkan Gökhan, bir süre de sohbet etti. Geleneksel olarak düzenlenen sıcak çorba ikramlarından çok memnun olduklarını belirten öğrenciler, Başkan Gökhan'a ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti.

Sıcak çorba ikramı hakkında açıklamada bulunan Başkan Gökhan; “Öğrencilerimize sıcak çorba dağıtımı bu sabah itibari ile başladı. Haftanın iki günü burada, iki günü de Eğitim Fakültesinde olacak. Tabi buradaki amacımız, öğrencilerimiz güne sağlıklı bir başlangıç yapması. Çorbamızı karakılçık buğdayından üretilen unlar ile yapıyoruz. Çorbalarımız, sağlıkçılarımız ve gıda uzmanlarımızın denetiminde hazırlıyoruz. Öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde beslenebilmeleri amacı ile çorba ikramlarımıza bu yıl da devam ediyoruz” dedi.

Çanakkale Belediyesi sıcak çorba ikramları, ÇOMÜ Terzioğlu Kampüsü ÖSEM önünde her hafta Pazartesi ve Cuma günleri, Anafartalar Kampüsü'nde ise Salı ve Perşembe günleri 08:00-10:30 saatleri arasında dönem sonuna kadar devam edecek.