T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan ÇYDD Üye ve Gönüllüleri İle Bir Araya Geldi


-
+
Başkan Gökhan ÇYDD Üye ve Gönüllüleri İle Bir Araya Geldi


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Çanakkale Şubesi tarafından düzenlenen kahvaltı programında dernek üye ve gönüllüleri ile bir araya geldi.  

ÇYDD Çanakkale Şubesi tarafından 7 Kasım 2021 Pazar günü Balıkçı Yaşar'da düzenlenen kahvaltı programına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Eşi Hale Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, ÇYDD Çanakkale Şube Başkanı Prof. Dr. Kenan Kaynaş ile dernek üyeleri ve gönüllüleri katıldı. 

Etkinlikte konuşma yapan Şube Başkanı Kaynaş, dernek faaliyetleri hakkında bilgi verirken, derneğe destek veren üye ve gönüllülere teşekkürlerini sundu. Kaynaş'ın ardından söz alan Başkan Gökhan, derneğin çocuk ve gençlerin iyi bir şekilde yetiştirebilmesi için büyük bir uğraş verdiğini ifade ederek; “Çocuklarımızı ve gençlerimizi laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ne yaraşır bir şekilde yetiştirmemiz lazım. Bu görev hepimize düşüyor. Sadece derneklere veya kurumlara değil, bu görev tüm topluma düşüyor. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, bu konuda önemli rol oynayan derneklerin başında geliyor. Özelikle kurucusu Türkan Saylan Hocamızı rahmetle anmak istiyorum. Onun o camdaki fotoğrafını ve ona yapılanları unutmayalım. Bu ülkenin çağdaş bir kadınını nasıl yok etmeye çalıştıklarını asla unutmayalım. Türkan Saylan'ın gösterdiği mücadele ile ayakta kalmış olan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ni yaşatmak hepimizin görevi olmalı” dedi. 

Etkinlikte son olarak söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Erkek ise, ÇYDD'nin ülke çapında başarılı işlere imza attığını belirtti. Etkinlik, konuşmaların ardından sohbet ortamında devam etti.