Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Hakem Kurulu ve Çanakkale Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimlerini makamında ağırladı. Çanakkale İl Hakem Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Barış Baydemir, Süper Lig Hakemi Ali Şansalan ve TFFHGD Çanakkale Şubesi Dernek Başkanı Tuncay Ercan'a ziyaretleri nedeni ile teşekkür eden Başkan Gökhan, İl Hakem Kurulu'nun yeni yönetimine başarılar diledi. Ziyaret, İl Hakem Kurulu heyetinin hediye takdimi ile son buldu.

Başkan Gökhan adından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına seçilen Dr. Firuz Erdil, TÜFAD Başkanı Mustafa Meteertem ve yeni yönetimini ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, federasyon faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda Federasyon yönetimi, Başkan Gökhan'a amatör spor kulüplerine verdiği destekler nedeni ile teşekkür ederek plaket takdiminde bulundu.