Çanakkale Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

Çanakkale Katı Atık Birliği Encümen Toplantısı  Entegre Katı Atık Yönetim Tesislerinde gerçekleştirildi.

Toplantının ardından Çanakkale Belediye Başkanı ve ÇAKAB Birlik Başkanı Ülgür GÖKHAN , Kepez Belediye Başkanı Birol ARSLAN , Lapseki Belediye Başkanı Eyüp YILMAZ , Çardak Belediye Başkanı Metin SEMERCİ , Umurbey Belediye Başkanı Erdal DOĞAN , Suez Çanakkale Genel Müdürü Metin SUADİYELİ , Çakab Birlik Müdürü Aysun KAVCAR ve tüm teknik ekip yapılan yatırımları ve ayrıştırma tesislerini yerinde inceledi.

212.000 nüfuslu ÇAKAB havzasına hizmet verecek olan Mekanik ve Biyolojik Ayrıştırma Tesisi ,  kentsel katı atık için 45 ton/saat , ambalaj atıkları için 15 ton /saat kapasite ile testler tamamlandıktan sonra %100 kapasite ile hizmete girecektir.