Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ankara Katliamının Yıldönümü Anma Mesajı

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Ankara Katliamının Yıldönümü Anma Mesajı

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en acımasız katliamı olan 10 Ekim Ankara katliamının üzerinden tam altı yıl geçti. O kanlı günde, Ankara Garı’nda, Emek, Barış ve Demokrasi Mitingi’ne katılmak için yurdun dört bir yanından sadece barış istemek için gelen barış sevdalılarını kaybettik.

Kayıplarımız arasında, hayatının her adımını barış ve kardeşlik için atan, son kez barış için Ankara’dan haykıran hem şehrimiz Ercan ADSIZ kardeşimiz de vardı.
Üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin asla unutmayacağız ve unutturmayacağız 10 Ekim’i. Şiddet yerine sevgi ve hoşgörüyü, savaş yerine barışı koyacağımız aydınlık yarınlar için kenetlenerek, daha fazla çalışacağız.
Başta Ercan ADSIZ kardeşimiz olmak üzere 10 Ekim 2015’te Ankara’da kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımızı rahmetle anıyor, ailelerine sabır diliyorum.

Ülgür GÖKHAN