Günaydın, Çanakkale Belediyesi Standını Ziyaret Etti

Günaydın, Çanakkale Belediyesi Standını Ziyaret Etti

İstanbul Avrasya Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirilen CHP'li Belediyeler Tarımsal Kalkınma Zirvesi kapsamında düzenlenen fuarda yerel kalkınma yatırımları yer alan Çanakkale Belediyesi standı yoğun ilgi gördü.

30 Eylül-2 Ekim 2021 tarihleri arasında Tarımsal Kalkınma Zirvesinde hayata geçirdiği yerel kalkınma projeleri yerini alan Çanakkale Belediyesi standını fuarın son gününde CHP Parti Meclisi Üyesi ve İBB İSYÖN Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Gökhan Günaydın ziyaret etti.

Günaydın’ı belediye standında ağırlayan Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay, Çanakkale Belediyesi’nin Tohum Sandığı, Üretici Pazarı, Aromatik Bitki Parkı, Halkın Bakkalı projelerinin yanında ÇAKOP ve Troida Kadın Kooperatifi faaliyetleri ile yetiştirilen yerel ürünlere ilişkin bilgi verdi. Ziyaret nedeni ile Günaydın’a teşekkürlerini ileten Mutluay, Çanakkale’nin yerel ürünlerinden takdim etti.