Açı Koleji Öğrencileri Can Dostlar İle Buluştu

Açı Koleji Öğrencileri Can Dostlar İle Buluştu

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinliği kapsamında Açı Koleji öğrencileri Çanakkale Belediyesi Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ederek, barınakta yaşayan can dostlar ile bir araya geldi.

4 Ekim 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı M. İrfan Mutluay da katılım gösterdi. Açı Koleji Müdürü Necdet Çetin eşliğinde barınağı ziyaret eden öğrenciler, ilk olarak barınağı gezerek, burada gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Başkan Yardımcısı Mutluay ve barınak personelinden bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Mutluay'a barınak çalışmalarına ilişkin soru soran minik öğrenciler, ardından barınaktaki can dostlar ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirme fırsatı buldu. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.