T.C. Çanakkale Belediyesi

Çocuk Kültür Evi'nde Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor


-
+
Çocuk Kültür Evi'nde Yeni Dönem Kayıtları Başlıyor


Çanakkale Belediyesi bünyesinde 2016 yılından bu yana, kentte yaşayan 5-15 yaş aralığındaki tüm çocuklara yönelik olarak farklı disiplinlerden atölye ve etkinlik programları hazırlayıp yürüten Çocuk Kültür Evi, pandemi önlemleri kapsamında 1,5 yıldır çevrim içi olarak yürüttüğü programını 5 Ekim 2021 itibariyle çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. 

Okulların açılmasıyla birlikte yeni dönem hazırlıklarını tamamlayan Kültür Evi, Sağlık Bakanlığının yayınladığı “COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi” maddeleri doğrultusunda sınırlı atölye ve sınırlı sayıda katılımcı ile yeni dönemine merhaba diyecek. Çocuk Kültür Evi yeni dönemde akıl oyunları, robotik maker, ritim/perküsyon atölyeleriyle piyano, keman, bağlama, gitar enstrümanları için bireysel çalgı programları ve Çocuk Kültür Evi Orkestrası için katılımcı kaydı kabul edecek. Atölye ve etkinliklere katılmak için çocukların öncelikle Çocuk Kültür Evi'ne üye olmaları gerekmekte olup üyelik işlemleri için velilerin ve çocuğun HES kodları ile nüfus cüzdanı fotokopileri ve çocuğun 1 adet vesikalık fotoğrafı ile Çocuk Kültür Evi'ne başvurmak yeterli olacak.

Salgın önlemleri nedeniyle sınırlı sayıda kontenjan açılan atölyeler için 27 Eylül 2021 tarihinde 1. ve 2. sınıf, 28 Eylül 2021 tarihinde 3 ve 4. sınıf, 29 Eylül 2021 tarihinde ise 5. sınıf ve üstü çocukların kayıtları alınacak. Çocuk Kültür Evi’nin 27-29 Eylül 2021 tarihleri arasında kayıt işlemleri gerçekleştirilecek olan 2021-2022 dönemi programı çocuklara renkli, neşeli ve eğlenceli bir sürecin kapılarını aralayacak.

Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A  

Telefon: 0 286 217 73 11