T.C. Çanakkale Belediyesi

Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası Başladı


-
+
Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası Başladı


Çanakkale Belediyesi çalışanları arasındaki iletişimi güçlendirmek, birlikte mücadele etme duygusunu geliştirmek amacı ile düzenlenen “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası”, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü düzenlenen açılış maçı ile başladı. 

Hastanebayırı Spor Kulübü sahasında gerçekleştirilen açılış maçına Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da katılım gösterdi. Turnuva açılış maçı öncesinde Başkan Gökhan, bir önceki turnuvada ter döken, şu anda aramızda olmayan belediye çalışanları İsmail Mutlu, Selim Çelik, Sebahattin Pehlivan ve Yunus Keskin'in ailelerine plaket ve çiçek takdiminde bulundu.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen turnuva, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın başlama vuruşunu yaptığı Temizlik İşleri Müdürlüğü-Park Bahçeler Müdürlüğü müsabakası ile başladı. 8 Müdürlükten 160 personelin katılımı ile gerçekleştirilen turnuvada 8 kadın personel de sahada ter dökecek. Turnuvanın final karşılaşması, 17 Eylül Cuma günü Hastanebayırı Spor Kulübü sahasında oynanacak.

Öte yandan “Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası” boyunca SMA Tip 1 Hastası Ahmet Alp'in tedavisine destek olmak amacı ile tüm müdürlüklere bağış kumbarası dağıtıldı. Ahmet Alp bebeğin tedavisi için dağıtılan kumbaralarda toplanan bağışlar, final karşılaşması öncesinde Ahmet Alp bebeğin ailesine teslim edilecek.