Topluluk Başvuruları Başlıyor

Çanakkale Belediyesi toplulukları için başvurular başlıyor. Çanakkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Korosu ile Tiyatro Topluluğu’nda yer almak isteyen kentlilerimiz 6-30 Eylül 2021 tarihleri arasında Çanakkale Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğüne başvuruda bulunabilecekler.

30 Eylül’de son bulacak başvuruların ardından İftihar Vanlı şefliğindeki Türk Halk Müziği Korosu seçmeleri 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:30’da Türk Halk Müziği Topluluğu Ofisinde (Belediye İş Merkezi 2. Kat No:103) gerçekleştirilecek.

Aydın Tekindor şefliğindeki Türk Sanat Müziği Korosu seçmeleri 1 Ekim 2021 Cuma günü saat 17:30’da Türk Halk Müziği Topluluğu Ofisinde (Belediye İş Merkezi 2. Kat No:100) yapılacak.

Çanakkale Belediyesi Tiyatro Topluluğu seçmeleri ise, 4 Ekim 2021 Pazartesi saat 18:00’de Erkan Yavuz Deneysel Sanat Atölyesinde (Belediye İş Merkezi Zemin Kat) düzenlenecek.

Ayrıntılı bilgi için 0286 214 16 72’nolu numarayı arayabilirsiniz.

Not: Başvuran adayların başvuru esnasında Covid-19 hastalığı kapsamında yaptırmış oldukları aşı bilgilerini ibraz etmeleri gerekmektedir. Covid-19 hastalığı aşısı olmayan kişilerin başvurusu alınmayacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.