T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka'yı Ağırladı


-
+
Başkan Gökhan, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka'yı Ağırladı


Kadın Çalıştayı kapsamında Çanakkale'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı da makamında ziyaret etti.

Nazlıaka'yı Belediye ziyaretinde Başkan Gökhan'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar ve İrfan Mutluay da karşıladı. Nazlıaka ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayan Başkan Gökhan, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Güncel konulara ilişkin karşılıklı sohbetin gerçekleştiği ziyarette Başkan Gökhan ayrıca, kadın çalışmalarına yönelik sunduğu katkılardan dolayı Nazlıaka'ya teşekkürlerini iletti. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın ziyareti, anı defterini imzalaması, hediye takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Nazlıaka Belediye Birimlerini de Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, kent ziyareti kapsamında Çanakkale Belediyesinin çeşitli birimlerini de ziyaret etti. Nazlıaka ve beraberindeki heyet, Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar'ın da eşliğinde Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, Barbaros Ata'm Kreş ve Altın Yıllar Yaşam Merkezi'nin yanı sıra, Troida Kadın Kooperatifini de ziyaret ederek, hizmet ve faaliyetlere ilişkin bilgiler aldı.