Müzik Geceleri Devam Ediyor

Müzik Geceleri Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen “Müzik Günleri” etkinlikleri, 24 Ağustos 2021 Salı günü Özgürlük Parkı, Barış Kordonu ve Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında düzenlenen konserler ile devam etti.

“Müzik Günleri” etkinlikleri kapsamında Özgürlük Parkı'nda gerçekleştirilen konserde Elif Çağlar sahne aldı. Çanakkale Boğazı'nın eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen konserde sevilen şarkılarını seslendiren Elif Çağlar, kentlilere keyifli bir gece yaşattı.

Barış Kordonu'nda düzenlenen konserler kapsamında ise Orkestroia ve Ümit Meriç sahne aldı. Birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği gecede Orkestroia ve Ümit Meriç'e kentliler de hep bir ağızdan eşlik etti.

“Müzik Günleri” kapsamında son olarak Çağlar Kaynak Basketbol Sahasında ise Çanakkale'nin sevilen müzik gruplarından Yörem Müzik Grubu konseri gerçekleştirdi. Hareketli parçalar seslendiren gruba kentliler de oynayarak eşlik etti.