Başkan Gökhan'ın Kırşehir Programı Devam Ediyor

Başkan Gökhan'ın Kırşehir Programı Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 18-22 Ağustos tarihleri arasındaki CHP İl Belediye Başkanları Toplantısı programında Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eşi Hale Gökhan ile birlikte yer alıyor.

Devam eden Kırşehir programı kapsamında katılımcı Belediye Başkanları ve eşleri, kent turu da gerçekleştirdi. Bu kapsamda Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan da Astronomi Parkı, Neşet Ertaş Müzesi ve Neşet Ertaş’ın kabir ziyaretlerine katıldı. Başkan Gökhan ayrıca katılımcı Belediye Başkanları ile birlikte 1482 yılında yapılmış, Ahilik Teşkilatının kurucusu Ahi Evran'ın türbesinin de bulunduğu Ahi Evran Camiindeki Cuma Namazına da katıldı.

Kırşehir programı kapsamında CHP İl Belediye Başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılımı ile birlikte Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu’nu da makamında ziyaret etti.

Program, toplantılar ve çeşitli etkinlikler ile 22 Ağustos tarihine kadar devam edecek.