Başkan Gökhan, Olimpiyat Sporcusu Uyar ve Antrenörü Berberoğlu'nu Ağırladı

Başkan Gökhan, Olimpiyat Sporcusu Uyar ve Antrenörü Berberoğlu'nu Ağırladı

Tokyo Olimpiyatlarında hem ülkemizi hem de Çanakkale’yi temsil eden atlet Oğuz Uyar ile antrenörü Vijdan Berberoğlu, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

Uluslararası madalyaları ve beş tane Türkiye rekoru bulunan başarılı atlet Oğuz Uyar, Çanakkale’nin olimpiyatlara katılan ilk milli sporcusu oldu. Tokyo’da düzenlenen olimpiyatlarda 4x100 metre bayrak koşusunda mücadele veren Uyar’ı, antrenörü Vijdan Berberoğlu ile birlikte makamında ağırlayan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Özellikle gençlerin, sporun da aralarında bulunduğu çeşitli branşlardaki başarılarından büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu belirten Başkan Gökhan, “Gençlere güvenimiz ve desteğimiz tam” dedi. Başkan Gökhan, Oğuz Uyar’a hediye takdiminde de bulunarak hem kendisini hem de antrenörü Vijdan Berberoğlu’nu başarılarından dolayı tebrik etti. Ziyaret, olimpiyat süreci ve güncel konulara ilişkin sohbet ile son buldu.