T.C. Çanakkale Belediyesi

Kale Grubu'nun 64. Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Törenle Kutlandı


-
+
Kale Grubu'nun 64. Kuruluş Yıl Dönümü ve Seramik Bayramı Törenle Kutlandı


Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur tarafından 27 Temmuz 1957 tarihinde temelleri atılan Kale Grubu’nun 64. kuruluş yıldönümü ve geleneksel Seramik Bayramı, Çan’da bulunan Kale Seramik Fabrikasında gerçekleştirildi.

“Yarın İçin Bugünden İyi Bak Dünyana” sloganı ile düzenlenen törene, Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Teknik Bölüm Başkanı Osman Okyay başta olmak üzere, protokol üyeleri, iş dünyasından isimler, Kale Grubu temsilci ve çalışanları ile davetliler katıldı.

Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların gerçekleştiği törende Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Kale Grubunun kurucusu Merhum Dr. Hacı İbrahim Bodur’u sevgi, saygı ve rahmetle andığını belirterek, ilçeye, kente ve ülkeye kazandırdıkları katma değer için Kale Grubu’nun tüm temsilci ve çalışanlarına da teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından Kale Grubu’nda 25, 30, 35 ve 40. yılını dolduran çalışanlar için Kıdem Ödül Töreni düzenlenirken, tören toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.