T.C. Çanakkale Belediyesi

İki Dilli ve Resimli Kitap Sineması


-
+
İki Dilli ve Resimli Kitap Sineması


Almanca ve Türkçe olarak dördüncü ve son resimli kitap sinemasındayız! Çanakkale ve Osnabrück kent elçileri Çağla Avcı ve Neşe Yıldız Kendibaşına bugüne kadar katılanlara birlikte geçirdikleri güzel vakit için teşekkür eder ve her iki şehirden çocukları da heyecanlı bir maceraya atılabilecekleri son iki dilli resimli kitap sinemasına davet eder. 

Etkinlik 14 Temmuz Çarşamba günü saat 18.00’de gerçekleşecek. 

"Kültürlü Kurt" bu macerada bize eşlik edecek! 

İki dilli resimli kitap sinemasında, resimler çevrimiçi olarak gösterilirken Almanca ve Türkçe kitap okunur. Bu, daha büyük bir çocuk grubuyla birlikte bir resimli kitabı ve her iki dilli de deneyimlemeyi mümkün kılar. Okunan hikaye hakkında sorulan sorular, iki kültür hakkında edilen sohbet ve kardeş kentler hakkında bilgilendirmeler ile etkinlik, yaklaşık 45 dakikalık gerçek bir kitap macerasına dönüşüyor.

Çevrimiçi formu : https://formulare.osnabrueck.de:443/metaform/Form-Solutions/sid/assistant/6048604fed9db13e67542ab8 veya: botschafterin-tr@osnabrueck.de adresi üzerinden 13 Temmuz tarihine kadar kayıt gereklidir.

Bu kaydı gönderdikten sonra e-posta ile otomatik bir onay almayacaksınız. Etkinlik günü saat 12.00 civarında davet bağlantısını içeren bir e-posta alacaksınız.