T.C. Çanakkale Belediyesi

65 Yaş ve Üzeri Kentliler İçin HES Kodlu Anahtarlıklar Hazırlanacak


-
+
65 Yaş ve Üzeri Kentliler İçin HES Kodlu Anahtarlıklar Hazırlanacak


Çanakkale Belediyesi tarafından, 65 yaş ve üzeri kentlilerimizin HES Kodu sorgulamalarında rahat ve pratik bir şekilde kullanabilmeleri adına HES Kodlu Anahtarlıklar hazırlanacak.

Pandemi süreci ile birlikte hayatımıza giren HES Kodu, sosyal yaşamın pek çok alanında bulundurulması zorunlu bir bilgi haline geldi. 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle başlayan kademeli normalleşme süreci ile birlikte de Çanakkale Belediyesi, 65 yaş ve üzeri kentlilerimiz için HES Kodu sorgulamalarında daha rahat ve kullanışlı olması adına HES Kodlu anahtarlıklar hazırlayarak, talep eden kentlilerimize hediye edecek.

Kişiye özel hazırlanacak olan HES Kodlu anahtarlıklarda kullanıcının ad-soyad bilgileri ile “süresiz” olarak tanımlanmış HES Kodları yer alacak. HES Kodlu anahtarlık talebi için, Çanakkale Merkez ve mücavir alanda ikamet eden kentlilerimiz başvuru formunu doldurarak altinyillar@canakkale.bel.tr adresine gönderebilir ya da şahsen Altın Yıllar Yaşam Merkezimize başvurabilir. Detaylı bilgi için 0286 2183415  ve 444 17 17 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz.

Başvuru formu için TIKLAYINIZ