T.C. Çanakkale Belediyesi

Başkan Gökhan, Teknik İnceleme Gezilerini Sürdürüyor


-
+
Başkan Gökhan, Teknik İnceleme Gezilerini Sürdürüyor


Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen proje ve çalışmaları yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezilerini sürdürüyor.

Başkan Gökhan, 1 Temmuz 2021 Perşembe günü gerçekleştirdiği teknik inceleme gezisine Esenler Mahallesi'nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Hoşgörü Parkı ile başladı. Felsefi öğretileri ile ölümsüz olmuş bilgelerin isimlerinin de yaşatılacağı Hoşgörü Parkı'nın çalışmaları kapsamında koşu parkuru tamamlanırken, oyun grupları ve fitness aletlerinin de montajı gerçekleştirildi. Park alanındaki çalışmalar, çim serimi ve bitki dikimleri ile devam ediyor.

Başkan Gökhan, Hoşgörü Parkı'ndaki çalışmalara ilişkin bilgi aldıktan sonra ise, Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Denizcilik ile ilgili çeşitli faaliyetlerin ve sergilemelerin gerçekleşeceği Merkezdeki çalışmaları da yerinde inceleyen Başkan Gökhan, çalışmaların detaylarına ilişkin bilgileri teknik ekipten aldı.

Başkan Gökhan son olarak, Müsilaj Depolama Alanında da incelemelerde bulundu. Müsilaj Depolama sahasındaki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gökhan, denizde gerçekleştirilen müsilaj temizleme çalışmalarına ilişkin de bilgi aldı.