Şampiyondan Başkan Gökhan'a Ziyaret

Şampiyondan Başkan Gökhan'a Ziyaret

Başarılarıyla uzun bir süredir adından söz ettiren ve son olarak Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Ayşe Begüm Onbaşı, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret etti.

Cimnastik Federasyonu Teknik Kurul Üyesi ve Milli Takımlar Sorumlusu, aynı zamanda Çanakkale Belediyespor Cimnastik Antrenörü Ayşegül Ay’ı takım arkadaşı Emir Erışık ile birlikte ziyaret etmek adına kentte bulunan dünya şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Başkan Gökhan ile de buluştu.

Sporcular Ayşe Begüm Onbaşı ve Emir Erışık ile antrenör Ayşegül Ay’ı ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Gökhan, heyeti başarılarından dolayı tebrik etti. Elde edilen başarının çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Gökhan, bu alanlarda daha fazla gencin yetişmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret karşılıklı sohbet ve hediye takdimi ile son buldu.