Sivrisinek ve Karasinek İle Mücadele Devam Ediyor

Sivrisinek ve Karasinek İle Mücadele Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı biyosidal ürün uygulayıcı ekipleri, Mart ayından itibaren aralıksız sürdürülen karasinek ve sivrisineklerle mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde yapılan çalışmaların yanı sıra Dardanos ve Güzelyalı’da da gerçekleştirilen karasinek ve sivrisinek ile mücadele çalışmaları kapsamında, durgun su ortamları tespit edilerek fiziksel, biyolojik ve kimyasal uygulama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışmalar doğrultusunda ayrıca uçkun mücadelesi ise ULV araç arkası soğuk sisleme çalışması haftalık program halinde sürdürülüyor.