Pehlivan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pehlivan Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık nedeni ile yaşamını yitiren Su Kanal Müdürlüğü Personeli Sebahattin Pehlivan, belediye binası önünde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Pehlivan için 9 Haziran 2021 Çarşamba günü düzenlenen cenaze törenine Belediye Başkanı Ülgür Gökhan başta olmak üzere Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ile belediye personeli ve Pehlivan ailesi katıldı. Törende konuşan Başkan Gökhan, Pehlivan'ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileyerek, "Sebahattin çok çalışkan bir arkadaşımızdı. Ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hangimizin ne zaman ne olacağı belli değil. Çalışkan biri olarak anılarak bu dünyadan ayrıldı. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi. Başkan Gökhan'ın konuşmasının ardından Pehlivan, dualar eşliğinde son yolculuğunda uğurlandı.

Mesai arkadaşımız Sebahattin Pehlivan'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.