Jimnastikçiler Dünya Şampiyonasından Başarı ile Döndü

Jimnastikçiler Dünya Şampiyonasından Başarı ile Döndü

Çanakkale Belediyespor antrenörlerinden Ayşegül Ay'ın da teknik ekibinde yer aldığı Türkiye Jimnastik Takımı, Aerobik Jimnastik Yaş Grupları Dünya Şampiyonası'nda farklı dallarda başarı elde etti.

Azerbaycan'ın Bakü kentinde 18-24 Mayıs 2021 tarihlerinde düzenlenen Aerobik Jimnastik Yaş Grupları Dünya Şampiyonası'nda Çanakkale Belediyespor Antrenörü Ayşegül Ay'ın teknik ekipte yer aldığı Türkiye Jimnastik Takımı, şampiyondan çeşitli kategorilerden 5.'lik, 6'.lık ve 7.'lik elde ederek ayrıldı. Şampiyonada mücadele eden sporcular, çiftler kategorisinde dünya 5.'liği ve 6.'lığı elde ederken, trio kategorisinde dünya 5.'liği, tek kadın kategorisinde ise dünya 6.'lığı elde etti.

Aerobik Jimnastik Yaş Grupları Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi başarı ile temsil eden sporcularımızı ve teknik ekibi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.