Çocuk Kültür Evi Usta Kalem Yalvaç Ural'ı Konuk Ediyor

Çocuk Kültür Evi Usta Kalem Yalvaç Ural'ı Konuk Ediyor

Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi'nin, pandemi tedbirleri kapsamında çevrim içi olarak sürdürdüğü "Evde Yazar Sohbetleri" etkinliği mayıs ayında da devam ediyor.

Çocuk Kültür Evi'nin, 17 Ekim 2020 tarihinde başlayan ve çocukları Mine Soysal, Gökçe Ateş Aytuğ, Fatih Erdoğan, Aslı Der, İrem Uşar, Brigitte Labbe, Şerife Öztürk, Serap Biçici gibi birbirinden değerli yazarlarla bir araya getiren “Evde Yazar Buluşmaları” etkinliğinin mayıs ayı konuğu, çocuk edebiyatının usta kalemi Yalvaç Ural olacak.

Yalvaç Ural'ın Çocuk Kültür Evi için özel olarak gerçekleştirdiği sohbet, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 14.00'te Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları (Instagram/Facebook: cocukkulturevi, YouTube/Twitter: CocukKulturEvi)  üzerinden paylaşıma sunulacak.