Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Yiğit Akkoyun'u makamında ağırladı.

Başkan Gökhan ziyaretler kapsamında ilk olarak Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Dom ve Yönetim Kurulu Üyeleri Rıdvan Demirhan, Erhan Bektaş, Serdar Gültekin'i makamında ağırladı. Ziyaret nedeni teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, Beşiktaş'ın  2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması nedeni ile Dernek Başkanı Dom ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. Ziyaret sonunda Dom ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Gökhan'a hediye takdiminde bulundu.

Başkan Gökhan ardından Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Yiğit Akkoyun ve il yöneticileri ile makamında bir araya geldi. Karşılıklı Sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Gökhan, ülke ve Çanakkale gündemine ilişkin Gelecek Partisi İl Başkanı Akkoyun ile görüş alışverişinde bulundu.