Başkan Gökhan Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

Başkan Gökhan Karina Deniz Kültürü Merkezi'nde İncelemelerde Bulundu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi çalışmalarını yerinde incelemek amacı ile gerçekleştirdiği teknik inceleme gezileri kapsamında Karina Deniz Kültürü Merkezi’ni ziyaret etti.

17 Mayıs 2021 Pazartesi günü gerçekleşen teknik inceleme gezisi kapsamında Başkan Gökhan, Barbaros Mahallesi’nde bulunan eski Yelken Kulübü’nün yer aldığı alanda yapımı tüm hızı ile devam eden Karina Deniz Kültürü Merkezi çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcıları ve teknik ekip eşliğinde inceledi. İnşaat alanını gezen Başkan Gökhan, teknik ekipten çalışmaların ilerleyişi ve alanda yapılacak planlamalara ilişkin bilgi aldı.

7’den 77’ye tüm kentlilerimize hizmet sunacak Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde; sualtı ve rüzgâr sporları, sportif balıkçılık, deniz gözlem alanı, çocuklar için oyunlaştırılmış aktiviteler, kamplar ve daha birçok faaliyet hayat bulacak.