Şehit Tuğgeneral Erdoğan'ın İsmi Çanakkale'de Yaşayacak

Şehit Tuğgeneral Erdoğan'ın İsmi Çanakkale'de Yaşayacak

İdlib harekat bölgesindeki görevi sırasında rahatsızlanarak şehit olan 47'nci Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Sezgin Erdoğan adı, Çanakkale Belediyesi Özel Uygulama Eğitim Merkezi’ne verildi.

Çanakkale Belediye Meclisi kararı ile Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan’ın isminin eğitim merkezine verilmesi için 29 Mart 2021 Pazartesi günü düzenlenen törene Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, eşi Hale Gökhan, Ak Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Erdoğan ailesi ile davetliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın ardından söz alan Şehit Tuğamiral Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ismin verilmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Kuran tilaveti ile devam eden program, eğitim merkezinde yapılan Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Köşesi’nin gezilmesi ile son buldu.