CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 18 Mart Etkinliklerine Katıldı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu 18 Mart Etkinliklerine Katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. Yıldönümü nedeni ile Şehitler Abidesi'nde düzenlenen çelenk törenine katıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeni ile Şehitler Abidesi'nde düzenlenen törene CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, CHP'li Belediye Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Abide'de düzenlenen törenin ardından Gelibolu Yarımadası'nda bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da eşlik etti.