Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Karla Mücadele Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Çanakkale Belediyesinin karla mücadele ekipleri, kentimizde etkili olan yoğun kar yağışına yönelik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve ulaşımda oluşabilecek aksaklıkların önüne geçebilmek adına mücadele eden Çanakkale Belediyesi ekipleri, özellikle ana ulaşım arterlerini açık tutmaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kar küreme ve tuz serpme araçları ile görev başında olan ekipler, ana ulaşım arterleri, kavşaklar, taşıt ve yaya köprüleri başta olmak üzere toplu taşıma ulaşım araçlarının güzergahlarının açık kalmasına öncelik vererek, kent genelinde çalışma yürütüyor.

Öte yandan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da Afet Koordinasyon Merkezinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Gökhan ayrıca sahada görev yapan ekipler ile de bir araya gelerek çalışmaları yerinde inceledi.