Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan'ın Turhan Narler ve Yaşar Türe'yi Anma Mesajı

Kıymetli hemşerilerim;

Kentimizin duayen gazetecileri Yaşar Türe ve Turhan Narler'i acı bir tesadüf ile 27 Ocak 2007'de kaybetmiştik.

Onlar, uzun yıllar hem yerel hem de ulusal basına çok önemli haberler hazırlarken, bir yandan da genç, istekli ve yetenekli pek çok ismi de dünyanın en zor ancak en saygın mesleklerinden biri olan gazeteciliğe hazırladı.

Onların basın meslek ilkelerine olan bağlılıkları, basın ahlakına olan duyarlılıkları ve başarıları; bugünün gazetecilerine, basın mensuplarına ve bizlere çok büyük emanettir.

Kentimizin çok kıymetli isimleri ve yerel basınımızın unutulmayan duayenleri Yaşar Türe ve Turhan Narler'i, ayrıca yine aramızdan ayrılan nice değerli basın mensubumuzu sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum.

Ülgür GÖKHAN