T.C. Çanakkale Belediyesi

Kentli Kadınlarımız İçin Kuaför Hizmeti Başlıyor


-
+
Kentli Kadınlarımız İçin Kuaför Hizmeti Başlıyor


Sosyal Belediyecilik anlayışıyla uzun yıllardır Evde Hizmet ve Bakım Projesini yürüten Çanakkale Belediyesi, bu projesine kuaför hizmetlerini de ekliyor.

İhtiyaçlarını karşılayamayan, bakıma muhtaç 65 yaş üstü kentliler ile engelli bireylerin yaşamlarına kolaylık sağlamak, ihtiyaçlarını karşılanmasında yardımcı olmak ve destek sunmak amacıyla uzun yıllardır yürütülen ve büyük beğeni toplayan ‘Evde Hizmet ve Bakım Projesi’, artık kuaför hizmetlerini de kapsayacak.

Pandemi süreci kapsamında bakıma muhtaç 65 yaş üstü ve engelli bireylerin kişisel bakımları erkeklerde saç tıraşı olarak sürdürülürken, yeni başlayacak kuaförlük hizmeti kapsamında da kadınlar için de saç kesimi ve tırnak bakımı hizmetleri sunulacak. Pandemi sürecinin ardından hizmetlerin kapsamının genişletilmesi hedeflenmektedir.

“Evde Hizmet ve Bakım Projesi”nden ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri kentlilerimiz ve hayatını başkasının yardımı olmadan devam ettiremeyecek engelli hemşerilerimiz yararlanabilecektir.

Berber ve Kuaför Hizmetinin günleri talebe göre belirlenecek olup, kentlilerimiz ayda 1 sefer faydalanabileceklerdir.

Hizmetten yararlanmak isteyen kentlilerimizin, ayrıntılı bilgi için Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nü arayarak değerlendirme için kayıt oluşturmaları gerekmektedir.

Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü

444 17 17 – 1125/1126