Engelli Kentlilerimiz, Gazi ve Şehit Yakınlarımız İçin de Ulaşım Kartları Hazırlanacak

Engelli kentlilerimiz ile gazi ve şehit yakınlarımız, Çanakkale Belediyesinin çalışmaları ve alınan Meclis kararı doğrultusunda artık toplu taşıma araçlarına, belediyemizden almış oldukları kişiselleştirilmiş elektronik kartlar ile biniş yapacaklar.

Bu kapsamda, Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma doğrultusunda toplu taşıma araçlarına biniş kartlarına entegre edilen HES Kodu uygulaması, engelli kentlilerimiz ile gazi ve şehit yakınlarımıza da verilecek ulaşım kartlarına yüklenmiş olacak.

Bu doğrultuda engelli kentlilerimiz ile gazi ve şehit yakınlarımız ulaşım kartı için 1 adet fotoğrafın yanı sıra engelli, gazi veya şehit yakını kimlik kartı ile Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Kart Birimi'ne başvuruda bulunabilirler. Detaylı bilgi için 0286 210 00 97