Başkan Gökhan Cenaze İşleri Personeli İle Buluştu

Başkan Gökhan Cenaze İşleri Personeli İle Buluştu

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, pandemi sürecinde yoğun risk altında çalışmalarını sürdüren Cenaze İşleri Personeli ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın da eşlik ettiği buluşmada Başkan Gökhan, pandemi sürecinin en başından bu yana büyük bir özveri ile gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren Cenaze İşleri Personeline teşekkür etti.

Cenaze İşleri Personeli ile karşılıklı sohbet eden Başkan Gökhan, Covid-19 hastalığı nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşların defin işlemlerine ilişkin bilgi alırken, personelden gelen talepleri de dinledi.

Sohbet ortamında geçen ziyaret sonunda Başkan Gökhan, pandemi sürecinin en başından bugüne kadar risk altında 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdüren tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.