Kentimizi Birlikte Temiz Tutacağız

Kentimizi Birlikte Temiz Tutacağız

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, kent genelindeki atıkların düzenli bir şekilde toplanması adına çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda, genel kent temizliği adına atıklar randevu ile toplanıyor. Bu doğrultuda, yeşil atıklar, moloz ve benzeri atıklar ile (en fazla 5 çuvala kadar olan inşaat atıkları) eski ev eşyalarını kapsayan program kapsamında;

• Her pazartesi Barbaros Mahallesi,
  • her salı İsmetpaşa Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Fevzipaşa Mahallesi, Namık Kemal Mahallesi,
  • her çarşamba Esenler Mahallesi ve Cevatpaşa Mahallesi,
  • her ayın 2. ve 4. haftasındaki perşembe günleri Güzelyalı ile
  • her ayın 1. ve 3. haftasındaki cuma günleri Dardanos bölgesindeki atıklar toplanmaktadır.

444 17 17 / 1152-1162 numaralı telefonlardan toplama günlerinden önce yer bildirimi yapıldığında belirtilen atıklar, temizlik ekiplerimiz tarafından belirtilen günlerde adreslerden toplanmaktadır.

Randevu almadan rastgele atılan atıklar için cezai işlem uygulanacaktır.

Daha temiz bir kent için kentlilerimizin toplama programına uymalarını önemle rica ederiz.