Yağmursuyu ve Kanalizasyon Hatlarında Temizlik Çalışması

Yağmursuyu ve Kanalizasyon Hatlarında Temizlik Çalışması

Çanakkale Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nce yapılacak olan yağmursuyu ve kanalizasyon ana hatlarında temizlik çalışması gerçekleştirilecektir.

Çalışmalar kapsamında kapsamında; 05 Aralık 2020 Cumartesi günü 09:00-18:00 saatleri arasında İsmetpaşa Mahallesi, Atatürk Caddesi (Stadyum Caddesi-Demircioğlu Caddesi arası Kepez istikameti) ile Kemalpaşa Mahallesi, İnönü Caddesi (Demircioğlu Caddesi-İnönü Köprüsü arası iki yönlü olarak), 6 Aralık 2020 Pazar günü ise 10:00-18:00 saatleri arası Kemalpaşa Mahallesi, Kayserili Ahmet Paşa Caddesi (Demircioğlu Caddesi-Ziveriye Sokak arası iki yönlü olarak) araç ve yaya trafiğine kapalı olacaktır.

Kentlilerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını diler, bilgilerine sunarız.